Megalakult az új nyékládházi képviselő-testület

     

Megalakult Nyékládháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Az október 13-án megtartott önkormányzati választásokat követően október 28-án, hétfőn tartotta meg alakuló ülését Nyékládháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. A Városháza tanácstermében a Helyi Választási Bizottság elnökhelyettese, Muntyánné Kis Ágnes tartott szóbeli tájékoztatót, majd a képviselők és Tóth Balázs polgármester eskütétele következett.

Az új testület titkos szavazással választotta meg alpolgármesternek Türk Jánost. Az alpolgármester eskütételét követően a polgármester illetményéről és költségtérítéséről, valamint az alpolgármester tiszteletdíjáról és költségtérítéséről szavaztak, valamint a képviselő-testület bizottságainak elnökeiről és tagjairól döntöttek. A testület munkáját továbbra is három bizottság segíti a jövőben.

Nyékládháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete:

Tóth Balázs polgármester, Türk János alpolgármester, Bodnár László, Budainé Ludányi Ilona, Kaczvinszki Zsolt, Körhegyi István, Marján Miklós, Tóth Julianna, Závoczky-Kovács Barbara.




2019-10-30 08:58


Vissza