Tüzelőtámogatás

     

A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló kormányhatározat értelmében azon háztartások is részesülhetnek egyszeri természetbeni támogatásban, akik a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használnak és korábban a téli rezsicsökkentésben nem részesültek.(A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.)Tisztelt Lakosok!

 

A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló kormányhatározat értelmében azon háztartások is részesülhetnek egyszeri természetbeni támogatásban, akik a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használnak és korábban a téli rezsicsökkentésben nem részesültek.(A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.)

A támogatási igényt tehát azok a háztartások nyújthatják be(háztartásonként egyet), akik nem kaptak a gázszámlájukban kompenzációt és az alábbi fűtőanyagok egyikét használják:

  • tűzifa
  • szén
  • propán-bután palackos gáz
  • propán-bután tartályos gáz
  • fűtőolaj
  • pellet/brikett

 

Az igénybejelentő nyomtatványokat letölthetik a település honlapjáról (www.nyekladhaza.hu), vagy a Polgármesteri Hivatalban is átvehetik.

Az igénybejelentő lapokata Polgármesteri Hivatalba kell benyújtani 2018. október 15. napjáig. A támogatásokat a Kormány állapítja meg október 31-ig.

A támogatással kapcsolatban további tájékoztatást, az igénylőlap kitöltéséhez segítséget kaphatnak a Polgármesteri Hivatalban.

 

 

Nyékládháza, 2018. augusztus 8.

 

                                                                                              Surmann Antal

                                                                                              polgármester2018-08-08 16:00


Vissza