Kedves Látogató!

     

Isten hozta Nyékládháza város hivatalos honlapján. Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy felkereste településünk weblapját.


Született nyékládháziként, a város polgármestereként sokat töprengtem azon, hogyan is lehetne röviden összefoglalni szeretett településünk jellemzőit, hogyan is tudnám néhány mondatban bemutatni Önnek a mi Nyékládházánkat. Nem könnyű feladat mindezt elfogultság nélkül megvalósítani. Próbáltam olyan információkkal tűzdelni mondandómat, melyeket nem talál meg a kedves látogató egy földrajzi, történelmi könyvben, vagy az interneten. Olyan gondolatokat szeretnék Önnel megosztani, amit ez a település kivált belőlem és talán, ha körülnéz honlapunkon, kivált majd Önből is!

 

Urbán Sándorné – Polgármester

 

Nyékládháza legnagyobb értéke, hogy az emberek szeretnek itt élni. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy egyre több család választja településünket lakhelyének. Egy páratlan természeti adottságokkal megáldott, igazi otthont nyújtó település a miénk, hegyekkel, völgyekkel, tavakkal. Egy olyan környezet, amelyben jó élni és dolgozni, amelyben jó családot alapítani és jövőt tervezni, melyben jó vállalkozni és gazdálkodni.

A város többször bizonyította már, hogy folyamatosan képes a megújulásra, a pozitív változásokra, és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi a múlt hagyományait, értékeit. A hit, a szorgalom, a kitartás és az összefogás képessége tette városunkat azzá, ami. Célunk, hogy Nyékládháza békés otthona legyen polgárainak és vonzó legyen az idelátogatók számára is. Hiszem, hogy a helyes utat választottunk, melyen töretlenül haladunk céljaink elérése felé együtt, mi nyékládháziak.

Kedves látogató! Köszönjük, hogy érdeklődik városunk iránt, ha ideje engedi, nézzen szét honlapunkon, ismerkedjen meg településünk történelmi múltjával, nevezetességeivel, intézményeink működésével, kulturális életünkkel, városunk civil szervezeteinek tevékenységével.

Ha pedig sikerült felkelteni  érdeklődését, a virtuális kirándulás után kérem, személyesen is látogasson el hozzánk, hogy bizonyíthassuk Önnek vendégszeretetünket!


Urbán Sándorné

Polgármester   


2017-10-09 21:28


Vissza