HÍREK

2018-09-20

Felhívás

A közelmúltban a közösségi oldalakon több álhír jelent meg arról, hogy alanyi jogon bárki kaphat az államtól vagy az önkormányzattól különböző célokra támogatást.

Tovább »

2018-09-19

NÉVVÁLTOZÁS

Tisztelt Lakosság!

Ezúton közöljük, hogy intézményünk (Nyékládházi Idősek Kubja) neve 2018. szeptember 01-től megváltozott. Új nevünk: NYÉKLÁDHÁZI GONDOZÁSI KÖZPONT. A változást az egyre szélesebb körű szolgáltatásnyújtás indokolta. Intézményünkben igénybe vehető: szociális étkeztetés, idősek nappali ellátása, demens (alzheimer-kóros) személyek ellátása, házi segítségnyújtás, valamint a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás megszervezésében is segítünk.

Elérhetőségünk: Nyékládháza, Szent István u. 18. (A régi óvoda helyén.) Tel: 46/391-705 

 

Éliásné Minden Mónika

intézményvezető

Tovább »

2018-08-08

Tüzelőtámogatás

A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló kormányhatározat értelmében azon háztartások is részesülhetnek egyszeri természetbeni támogatásban, akik a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használnak és korábban a téli rezsicsökkentésben nem részesültek.(A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.)

Tovább »

2018-07-31

Párakapu és víz a hőség ellen

A hőségre tekintettel hétfőtől két ponton is párakapu hűsít Nyékládházán:

a nyéki városrészben a művelődési ház előtt, keddtől pedig a ládházi városrészben is, az orvosi rendelő előtt.

A Surmann Antal polgármester úr kezdeményezésére kialakított, reggel 8 és este 6 óra között elérhető megoldás kicsiknek és nagyoknak is kellemes, jóleső, hűs vízpárát szór. Ezzel párhuzamosan a város intézményeiben ásványvizet helyeztek el mindazok számára, akik a meleg következtében rosszul érzik magukat, és segítségre szorulnak. Szükség esetén kérjük, hogy jelezzék ezt az intézményekben. Fontos ez, hiszen a nagy hőségben ügyelni kell a szervezet hőháztartására, és feltétlenül pótolni kell a folyadékot, illetve a sót.

Tovább »

2018-07-11

Hirdetmény

Digitális iskola tájékoztató

Tovább »

2018-07-02

Hirdetmény

Magyarország Kormánya a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (a továbbiakban: NHKV Zrt.) létrehozásával a rezsicsökkentés eredményeinek megőrzését, a hatékony hulladékgazdálkodási rendszer kialakítását, továbbá a magyar és uniós környezetvédelmi szabályok maradéktalan érvényesítését tűzte ki célul.

Tovább »

2018-07-02

Tájékoztatás

a BMH Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatainak nyitva tartásának változásáról

Tovább »

2018-06-20

Tájékoztató

 a Miskolc Járás területén üzemelő kijelölt természetes fürdőhelyekről

Tovább »